Som agendaires!

Des de 2012 editem L’Agenda de la Terra, i des de 2013 agendes escolars personalitzades per a instituts i escoles -primer de Formentera i Catalunya, i després, del País Valencià, la Franja de Ponent i Mallorca-. Volem ser presents arreu on quan diem “Bon dia!” ens responen amb les mateixes dues paraules.

Comptem amb la col·laboració i complicitat de mestres, pedagogs i educadors que ens ajuden a millorar uns continguts que volen fer participar l’alumnat envers el seu creixement personal i estimular el seu esperit crític.

Anem ampliant el catàleg per a oferir la distribució de nous materials per a l’escola, amb carpetes i llibretes personalitzables, llibres de lectura recomanada… i, a partir d’ara, agendes per al professorat i quaderns per a l’educació infantil.

Gràcies per visitar-nos.

D'on venim

2012

Neix L'Agenda de la Terra

Distribuïda a llibreries
2013

Neix L'Agenda de la Terra de l'Institut

El curs 2013-2014 la varen fer servir 3.140 alumnes de secundària de 7 instituts de Formentera i Catalunya.
2015

Neix L'Agenda de la Terra de l'Escola

El curs 2015-2016 varen fer servir l’Agenda de la Terra de l’Escola i de l’Institut 9.615 alumnes de primària i secundària de 24 centres de Formentera, Catalunya i el País Valencià.
2016

Agenda de la UB

Vàrem elaborar els continguts setmanals de l’Agenda de la Universitat de Barcelona, emprada per més de 40.000 alumnes.

També, a la Franja de Ponent

Varen fer servir les nostres agendes 21.402 alumnes de 52 centres de Formentera, Catalunya, el País Valencià i la Franja de Ponent. Encetem la col·laboració amb la Plataforma per la Llengua, el Moviment Franjolí per la Llengua, el Casal Jaume I de Fraga i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes Clarió.
2017

Neix el Quadern d'Aula

Una eina per al professorat de primària i secundària

Neix el Quadern Marrecs

El quadern de comunicació entre família i mestres d’educació infantil i 1r cicle de primària