Opcions de personalització d’agendes escolars

1. Cobertes

Opció 1. Afegir el nom i el logotip del vostre centre al nostre disseny (mida mínima dels logos: 3x2cm i 300 píxels per polzada)

Opció 2. Ens podeu enviar el vostre propi disseny de la coberta o de la coberta i la contracoberta.

2. Pàgines pròpies

A sota, exemples de pàgines amb continguts propis per a les agendes de secundària i de primària.

Al Quadern Marrecs la pàgina personalitzada s’imprimirà a l’interior de la coberta.

Situades entre la coberta i les pàgines comunes, en aquestes pàgines hi podeu posar el que vulgueu, fins a uns 2.100 caràcters amb espais per pàgina: un escrit de presentació, les normes del centre, un plànol amb els espais de l’escola o l’institut, la vostra història, el currículum acadèmic, fulls d’autoritzacions de sortida… i amb les imatges que vulgueu, tot anirà imprès a tot color.
Cal que ens envieu les imatges en color de cada pàgina en format JPGTIFF o PDF en bona resolució (mínim, 300 píxels per polzada i de mida 148×212 mm + 3 mm de sangs, però sense les creus de tall). Si no us veieu en cor de maquetar-ho o no ho podeu demanar a cap dissenyador, demaneu-nos-ho que us ho podem fer nosaltres per un petit sobrecost de res.
Un cop maquetades les cobertes i les pàgines interiors, us enviarem un enllaç amb les proves en PDF perquè ho pogueu revisar. ATENCIÓ: Heu de ser encara a l’escola per poder-ho revisar i dir-nos si poden tirar endavant els dissenys o encara cal fer-hi algun canvi.