Nou any i nova dècada

Home » General » Nou any i nova dècada

A Edicions Agenda de la Terra hem començat l’any 2022 amb molt bon ànim: complim el desè aniversari de l’edició de la nostra primera agenda escolar.  Amb un disseny acurat, amb les il·lustracions i els textos originals i les propostes de continguts externs, treballem perquè les nostres agendes siguin alguna cosa més que un instrument pràctic.

Volem que siguin les agendes de l’autonomia i el desenvolupament personals, les agendes de la civilitat i la convivència, les agendes de la ciutadania, la fraternitat i la humanitat. Per això treballem constantment per millorar el que ja fem i per incorporar innovacions de valor per als alumnes i, sobretot, per als docents.

En coherència amb els valors que proposem a les nostres agendes, també procurem ser cada dia més responsables com a empresa. Per al curs vinent preparem unes agendes més ecològiques que disminuiran l’impacte ambiental de la nostra activitat, i ja hem acordat col·laboracions amb tres actives organitzacions ecologistes del País Valencià, les Illes, i Catalunya.

 

BON 2022!

 

Escrit el