Una bona iniciativa: Escola Impremta

Home » General » Una bona iniciativa: Escola Impremta

Una bona iniciativa: Escola Impremta

Escrit el

Des que vam iniciar hem treballat la sostenibilitat en els continguts, i també a l’hora de produïr les agendes escolars, amb el segell FSC, mirant de reduïr la petjada ecològica, optimitzant la distribució… Per això avui us volem explicar el projecte escola impremta.

Aquesta iniciativa vol aprofitar les restes de paper i cartró que les impremtes no faran servir i acabarien al contenidor sense poder-se reutilitzar. Aquestes restes es poden convertir en material d’ús per a les escoles que estan patint les retallades, tan poden ser fulls per a escriure com cartolines per a fer manualitats .

35 escoles ja reben material, la majoria de Barcelona, també n’hi ha una de Cardedeu, que és des d’on fem les agendes escolars. En total ja s’han donat més de 5 tones de material i una empresa paperera col·laboradora del projecte ha reciclat 3 tones més per a fer-ne fulls pels centres educatius adherits.

Escola Impremta compta amb una web des d’on les escoles es poden adherir al projecte. El funcionament és molt senzill; Un vinculats a la iniciativa, vàlida tan per a escoles, pares i mares o impremtes, cal avisar amb 48h d’antelació que s’anirà a recollir el material, només falta recollir-lo i aprofitar-lo pel que més convingui!

L’Agenda de la Terra també és reciclable, i ara que coneixes Escola Impremta, quan s’acabi el curs t’animem a donar-li un segon ús fent manualitats o reaprofitant els fulls per a la llista de la compra.