Ep, Mestres! Ja podeu veure les agendes del curs que ve!

Home » General » Ep, Mestres! Ja podeu veure les agendes del curs que ve!

Ep, Mestres! Ja podeu veure les agendes del curs que ve!

Escrit el

Agendes escolars en valencià

Ep, ja podeu veure les agendes escolars del curs 2018-2019, les de primària a aquest enllaç, i les de secundària a aquest altre. N’han escrit els continguts pedagogs, mestres, poetes i periodistes de tots els territoris on es parla valencià i hi distribuïm els nostres productes editorials: de Perpinyà a Xixona i de Fraga a Algaida.

Fidels al nostre propòsit d’oferir petites millores cada any, ara aniran impreses a quadricromia, cosa que anirà molt bé, sobretot pels recursos de les pàgines finals (mapes de les comarques i del domini lingüístic, taula periòdica, càlculs d’àrees i volums…). A més, les cobertes de les agendes de secundària aniran plastificades, cosa que en reforçarà la rigidesa i evitarem les sobrecobertes de plàstic. Així les agendes de secundària seran encara més ecològiques. Recordem que tots els nostres productes duen el segell FSC. Si ens feu la comanda amb previsió, regalarem els Quaderns d’Aula pels mestres i professors.

I encara una altra novetat per a les classes de sisè que ens fa molt contents d’explicar-vos: el concurs audiovisual perquè els nens i nenes ens expliquin el patrimoni del seu poble o la seva comarca i alhora els agendaires ens coneguem una mica més fent xarxa. Hi haurà premis per els finalistes i els guanyadors: subscripcions al Cavall Fort, lots de llibres i les agendes de franc per a l’escola que ho faci més bé!

I aviat editarem nous productes editorials. Estigueu al cas.